E-boek:

 

Het e-boek is het digitale boek. De boeken die op documenten worden gedrukt zijn moeilijk overal te dragen en zijn duur. De oude boeken zijn zeldzaam en niet beschikbaar. Zelfs is een boek dat in een land wordt gepubliceerd niet gemakkelijk beschikbaar in andere provincies. Normaal publiceren de uitgevers geen boeken over de onderwerpen, die een zeer beperkte lezersmarkt hebben. Om te zeggen, zijn er vele problemen met gedrukte boeken samen met zijn alle voordelen.

Zo om alle bovengenoemde problemen van gedrukte boeken op te lossen heeft het een oplossing als e-BOEK.
Het e-BOEK is digitaal getypt boek en het kan op computer worden gelezen. Het kan of online of offline worden gelezen. Het kan overal in deze wereld per e-mail worden verzonden zodat heeft het geen probleem dat in een land en niet het zijn moet worden gepubliceerd beschikbaar in andere landen. Een e-BOEK kan voor zelfs een zeer weinig lezersmarkt worden gepubliceerd aangezien het niet grote het publiceren kosten heeft bij gedrukte boeken vergelijken.

De MULTIMEDIA AUPS verlenen alle diensten voor het publiceren van e-Boeken. Wij maken e-BOEK, maken website om het online te publiceren en alle noodzakelijke diensten te verlenen om het online te verkopen ook. Wij stellen u voor om ons voor het publiceren van uw e- boek te contacteren. In een land zoals India kan het e-BOEK een belangrijkste oplossing voor distributie zijn van boeken en het publiceren van uw boeken en het maken van de wereld van uw geschrift bewust. Zo zit stil niet hebbend uw ideeën en percelen in mening om een boek te schrijven en zich ongerust maakt over het zijn uw gepubliceerd niet boek. U zult meer voordelen door e-BOEK te schrijven eerder dan het schrijven van het niet bij allen krijgen enkel omdat u van mening bent dat u geen geschikte drukuitgever kunt vinden. De MULTIMEDIA AUPS zullen al uw druk en het publiceren problemen oplossen en zullen u begeleiden hoe te een beroemde en grote schrijver, geen kwestie te zijn u schrijft over welke onderwerpen. Geen kwestie u is een fictieschrijver of een ernstige dagboekschrijver, een dichter of een romanschrijver, MULTIMEDIA AUPS kan u helpen. Begin zo te schrijven en contacteer ons voor uw rust het publiceren op te lossen problemen. Schrijf ons e-mail als u buiten India bent of als u in India bent u ontmoet ons of roept ons onze bureaus in Mumbai, Delhi en Patna kunt.

Wij maken e- boeken die kunnen niet worden gekopi?ërd tevredenstellen. Het boek zal slechts leesbaar zijn; zijn geschreven tekst kan niet hoe dan ook worden bewaard zodat uw exemplaar geschreven boek niet door iedereen verkeerd zal gebruikt worden.